تجربیات نی نی سایتیها در پخت کیک: ۲۱ نکته الزامی
پخت کیک، یک هنر شیرین است که میتواند لحظات شادی را در کنار خانواده و دوستان رقم بزند. اما گاهی اوقات، همین هنر شیرین، با چالشها و مشکلاتی همراه میشود. در این پست، قصد داریم با جمعآوری تجربیات کاربران نی نی سایت در مورد پخت کیک، به شما کمک کنیم تا کیکهای خوشمزهتر و بینقصتری بپزید.
این نکات، حاصل تجربههای واقعی و عملی کدبانوهای ایرانی است که در طول سالها، فوت و فنهای پخت کیک را آموختهاند.
- ✅
بهرهگیری از مواد اولیه با کیفیت:
کیفیت مواد اولیه، تاثیر مستقیمی بر طعم و بافت کیک دارد. از آرد، تخم مرغ، و روغن تازه و مرغوب استفاده کنید. - ✅
اندازهگیری دقیق مواد:
اندازهگیری دقیق مواد اولیه، یکی از مهمترین عوامل موفقیت در پخت کیک است. از پیمانههای استاندارد و ترازو استفاده کنید. - ✅
همدمای بودن مواد:
بهتر است تمام مواد اولیه، مخصوصا تخم مرغ و شیر، قبل از استفاده به دمای محیط برسند. این کار باعث میشود که مواد بهتر با هم مخلوط شوند و کیک بافت نرمتری داشته باشد. - ✅
هم زدن صحیح تخم مرغ و شکر:
هم زدن تخم مرغ و شکر تا زمانی که کرم رنگ و کشدار شود، بسیار مهم است. این کار باعث میشود که هوا وارد مخلوط شود و کیک پف کند. - ✅
اضافه کردن آرد به تدریج:
آرد را به تدریج و با الک کردن به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گلوله نشود. هم زدن بیش از حد، باعث سفت شدن کیک میشود. - ✅
بهرهگیری از بکینگ پودر و وانیل تازه:
بکینگ پودر و وانیل تازه، باعث میشوند که کیک پف کند و طعم بهتری داشته باشد. - ✅
چرب کردن و آردپاشی قالب:
قبل از ریختن مایه کیک در قالب، حتماً قالب را چرب کنید و آردپاشی کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود. - ✅
گرم کردن فر:
فر را از قبل گرم کنید. دمای مناسب فر، بسته به نوع کیک متفاوت است. - ✅
باز نکردن درب فر در حین پخت:
در حین پخت کیک، از باز کردن درب فر خودداری کنید. باز کردن درب فر باعث میشود که دمای فر کاهش یابد و کیک پف نکند. - ✅
تست پخت کیک:
برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است. - ✅
سرد کردن کیک قبل از برش زدن:
اجازه دهید کیک قبل از برش زدن کاملاً سرد شود. برش زدن کیک گرم، باعث خرد شدن آن میشود. - ✅
بهرهگیری از کاغذ روغنی:
بهرهگیری از کاغذ روغنی در کف قالب، به جدا شدن راحتتر کیک کمک میکند. - ✅
اضافه کردن کمی آبلیمو:
اضافه کردن چند قطره آبلیمو به مایه کیک، باعث میشود که کیک سفیدتر و خوشمزهتر شود. - ✅
بهرهگیری از ماست یا شیر ولرم:
بهرهگیری از ماست یا شیر ولرم به جای شیر سرد، باعث میشود که کیک بافت نرمتری داشته باشد. - ✅
تنظیم دمای فر:
دمای فر را با توجه به نوع کیک و فر خود تنظیم کنید. دمای زیاد باعث سوختن کیک و دمای کم باعث خمیر شدن آن میشود. - ✅
قرار دادن ظرف آب در فر:
قرار دادن یک ظرف آب در فر، باعث میشود که کیک رطوبت بیشتری داشته باشد و خشک نشود. - ✅
بهرهگیری از قالب مناسب:
از قالب مناسب با حجم مایه کیک استفاده کنید. قالب بزرگ باعث پهن شدن کیک و قالب کوچک باعث سرریز شدن آن میشود. - ✅
اضافه کردن میوه یا مغز:
اضافه کردن میوه یا مغز به مایه کیک، باعث خوشمزهتر شدن آن میشود. - ✅
تزیین کیک:
تزیین کیک، هنر دیگری است که میتواند کیک شما را زیباتر و جذابتر کند. - ✅
نگهداری کیک:
کیک را در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید. - ✅
آزمون و خطا:
مهمتر از همه، از آزمون و خطا نترسید. هر بار که کیک میپزید، تجربههای جدیدی کسب میکنید و مهارتهای خود را بهبود میبخشید.

منتظر شنیدن تجربههای شما در پخت کیک هستیم. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
نوش جان!
21 نکته طلایی کیک پزی از تجربه های نی نی سایتیها
1. راز پف کیک؛ دمای تخم مرغ
خیلی از نی نی سایتیها میگن که تخم مرغ ها حتما باید به دمای محیط رسیده باشن تا کیک خوب پف کنه. تخم مرغ سرد باعث میشه کیک خوب بالا نیاد. یه عده هم میگن نیم ساعت قبل از شروع پخت، تخم مرغ ها رو از یخچال بیرون بذارین تا هم دما بشن. به گفته یکی از کاربرا حتی اگه عجله دارین، میتونین تخم مرغ ها رو چند دقیقه توی آب گرم بذارین. البته دقت کنین آب خیلی داغ نباشه که تخم مرغ ها بپزن!این ترفند ساده، میتونه یه کیک عالی و پفکی بهتون بده. یکی دیگه از کاربرا میگه که بهتره تخم مرغ ها رو جدا جدا بزنید. به این صورت که اول سفیده ها رو اونقدر بزنید تا پف کنه و بعد زرده ها رو با شکر و وانیل مخلوط کنید.
2. آرد الک شده، کیک لطیف
همه می دونیم که الک کردن آرد خیلی مهمه، اما چرا؟ نی نی سایتی ها میگن الک کردن باعث میشه آرد سبک بشه و کیک بافت نرم تری داشته باشه. بعضی ها هم میگن الک کردن باعث میشه ناخالصی های آرد گرفته بشه و کیک یکدست تر بشه. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده آرد رو سه بار الک کنید! این کار باعث میشه کیک خیلی خیلی لطیف بشه. به گفته ی یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آرد ذرت به آرد سفید، باعث لطیف تر شدن بافت کیک میشه. البته حواستون باشه که مقدار آرد ذرت نباید زیاد باشه، چون باعث میشه کیک خشک بشه. یه نکته دیگه هم اینکه قبل از اضافه کردن مواد خشک، اونها رو با هم مخلوط کنید و بعد الک کنید. این کار باعث میشه مواد به طور یکنواخت در کیک پخش بشن.
3. دمای فر، کلید موفقیت
تنظیم دمای فر یکی از مهمترین عوامل در پخت کیک هست.خیلی از کاربرا میگن که دمای فر باید دقیق باشه و با دستور پخت کیک مطابقت داشته باشه.اگر دمای فر خیلی بالا باشه، کیک میسوزه و اگر خیلی پایین باشه، کیک پف نمیکنه.بعضی ها هم میگن که بهتره فر رو از قبل گرم کنید.حداقل 15 دقیقه قبل از گذاشتن کیک، فر رو روشن کنید تا به دمای مورد نظر برسه.یکی از کاربرا پیشنهاد داده که از یک دماسنج فر استفاده کنید تا از دمای دقیق فر مطمئن بشید.یه نکته دیگه هم اینکه موقع پخت کیک، در فر رو زیاد باز و بسته نکنید.
این کار باعث میشه دمای فر کم بشه و کیک پف نکنه.
یه کاربر دیگه هم گفته که اگر کیک خیلی زود داره میسوزه، میتونید یه سینی آب داخل فر بذارید.بخار آب باعث میشه کیک نسوزه و رطوبت کافی داشته باشه.
4. هم زدن اصولی، بافت یکنواخت
هم زدن مواد کیک باید با دقت و به درستی انجام بشه. بعضی از نی نی سایتی ها میگن که باید مواد رو به آرومی و به صورت دورانی هم بزنید. هم زدن بیش از حد باعث میشه کیک سفت بشه و هم زدن کم باعث میشه مواد به خوبی مخلوط نشن. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده که از همزن برقی استفاده کنید تا مواد به طور کامل مخلوط بشن. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، بعد از اضافه کردن آرد، مواد رو فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید. زیاد هم زدن آرد باعث میشه گلوتن آرد فعال بشه و کیک سفت بشه. یه نکته دیگه هم اینکه بهتره مواد خشک و مرطوب رو به طور جداگانه مخلوط کنید و بعد به هم اضافه کنید. این کار باعث میشه مواد به طور یکنواخت در کیک پخش بشن.
5. قالب مناسب، پخت یکدست
انتخاب قالب مناسب هم خیلی مهمه. نی نی سایتی ها میگن که قالب باید اندازه مناسبی داشته باشه و جنس خوبی داشته باشه. اگر قالب خیلی بزرگ باشه، کیک نازک میشه و اگر خیلی کوچک باشه، کیک خمیر میشه. بعضی ها هم میگن که بهتره از قالب های تفلون استفاده کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا بشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که قبل از ریختن مواد کیک در قالب، قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید. این کار باعث میشه کیک به قالب نچسبه و به راحتی جدا بشه. یه نکته دیگه هم اینکه اگر از قالب های سیلیکونی استفاده میکنید، نیازی به چرب کردن قالب نیست. یه کاربر دیگه هم گفته که اگر قالب شما سوراخ داره، میتونید کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
6. روغن مناسب، طعم بهتر
نوع روغنی که استفاده میکنید هم روی طعم و بافت کیک تاثیر داره. نی نی سایتی ها میگن که بهترین روغن برای پخت کیک، روغن مایع بدون بو هست. روغن های جامد و حیوانی طعم کیک رو تغییر میدن و باعث میشن کیک سنگین بشه. بعضی ها هم میگن که میتونید از کره آب شده استفاده کنید، اما باید حواستون باشه که کره نسوزه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که به جای روغن، از پوره سیب یا ماست استفاده کنید. این کار باعث میشه کیک سالم تر و کم کالری تر بشه. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، بهرهگیری از روغن نارگیل هم طعم خوبی به کیک میده. یه نکته دیگه هم اینکه قبل از اضافه کردن روغن به مواد کیک، اون رو کمی گرم کنید. این کار باعث میشه روغن به راحتی با سایر مواد مخلوط بشه.
7. شیر یا آب میوه، رطوبت کافی
بهرهگیری از شیر یا آب میوه در کیک باعث میشه کیک رطوبت کافی داشته باشه و خشک نشه.نی نی سایتی ها میگن که شیر باعث میشه کیک نرم تر بشه و آب میوه باعث میشه کیک طعم بهتری داشته باشه.بعضی ها هم میگن که میتونید از آب استفاده کنید، اما کیک به اندازه کافی نرم نمیشه.یکی از کاربرا پیشنهاد داده که از آب پرتقال یا آب آناناس استفاده کنید تا کیک طعم فوق العاده ای داشته باشه.به گفته یکی از نی نی سایتی ها، بهرهگیری از دوغ هم میتونه طعم جالبی به کیک بده.
یه نکته دیگه هم اینکه قبل از اضافه کردن شیر یا آب میوه به مواد کیک، اونها رو کمی گرم کنید.
این کار باعث میشه شیر یا آب میوه به راحتی با سایر مواد مخلوط بشه.یه کاربر دیگه هم گفته که اگه از شیر خشک استفاده می کنید، حتماً اون رو با آب ولرم مخلوط کنید.
8. وانیل، عطر و طعم بی نظیر
وانیل یکی از مهمترین مواد در پخت کیک هست. نی نی سایتی ها میگن که وانیل باعث میشه کیک عطر و طعم بی نظیری داشته باشه. بعضی ها هم میگن که بهتره از وانیل مرغوب استفاده کنید تا کیک طعم بهتری داشته باشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که از وانیل شکری استفاده کنید. این نوع وانیل عطر و طعم قوی تری داره. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن چند قطره آب لیمو به وانیل باعث میشه طعم وانیل بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه وانیل رو در آخرین مرحله به مواد کیک اضافه کنید. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه وانیل ندارین، میتونین از رنده پوست لیمو یا پرتقال استفاده کنید. این کار باعث میشه کیک عطر و طعم خوبی داشته باشه.
9. بکینگ پودر، رمز پف کردن
بکینگ پودر یکی از مواد اصلی در پخت کیک هست. نی نی سایتی ها میگن که بکینگ پودر باعث میشه کیک پف کنه و بافت نرمی داشته باشه. بعضی ها هم میگن که بهتره از بکینگ پودر تازه استفاده کنید تا کیک خوب پف کنه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و بعد به مواد کیک اضافه کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو به مواد کیک باعث میشه بکینگ پودر بهتر عمل کنه. یه نکته دیگه هم اینکه مقدار بکینگ پودر باید دقیق باشه. استفاده زیاد از بکینگ پودر باعث میشه کیک تلخ بشه و استفاده کم باعث میشه کیک پف نکنه. یه کاربر دیگه هم گفته که اگر بکینگ پودر ندارین، میتونین از جوش شیرین استفاده کنید. البته باید حواستون باشه که مقدار جوش شیرین باید خیلی کم باشه.
10. شکلات، طعم دلپذیر
اضافه کردن شکلات به کیک باعث میشه کیک طعم دلپذیری داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از شکلات تخته ای، پودر کاکائو یا شکلات چیپسی استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از شکلات تلخ استفاده کنید تا کیک خیلی شیرین نشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که شکلات رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آب کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی قهوه به شکلات باعث میشه طعم شکلات بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه اگر از شکلات چیپسی استفاده میکنید، قبل از اضافه کردن اونها رو با کمی آرد مخلوط کنید. این کار باعث میشه شکلات چیپسی ها ته نشین نشن. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه شکلات ندارین، میتونین از نوتلا استفاده کنید.
11. میوه، طعم و بافت متفاوت
اضافه کردن میوه به کیک باعث میشه کیک طعم و بافت متفاوتی داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از میوه های تازه، خشک یا کمپوت شده استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از میوه هایی استفاده کنید که آب زیادی نداشته باشن. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که قبل از اضافه کردن میوه ها به مواد کیک، اونها رو با کمی آرد مخلوط کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی دارچین به میوه ها باعث میشه طعم کیک بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه میوه ها رو به آرومی به مواد کیک اضافه کنید تا له نشن. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه میوه های شما یخ زده هستن، قبل از استفاده اونها رو بذارین تا یخشون باز بشه. در غیر این صورت کیک به خوبی نمی پزه.
12. مغزها، طعم و ارزش غذایی
اضافه کردن مغزها به کیک باعث میشه کیک طعم و ارزش غذایی بهتری داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از گردو، بادام، فندق یا پسته استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره مغزها رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، خرد کنید. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که مغزها رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، کمی تفت بدید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی نمک به مغزها باعث میشه طعم مغزها بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه مغزها رو به آرومی به مواد کیک اضافه کنید تا له نشن. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه مغزهای شما شور هستن، قبل از استفاده اونها رو بشویید. این کار باعث میشه کیک خیلی شور نشه.
13. ماست یا خامه، بافت نرم و لطیف
اضافه کردن ماست یا خامه به کیک باعث میشه کیک بافت نرم و لطیفی داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از ماست چکیده یا خامه ترش استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از ماست یا خامه پرچرب استفاده کنید تا کیک خوشمزه تر بشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که ماست یا خامه رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، کمی هم بزنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی آبلیمو به ماست یا خامه باعث میشه طعم ماست یا خامه بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه ماست یا خامه رو به آرومی به مواد کیک اضافه کنید تا گلوله نشه. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه ماست یا خامه ندارین، میتونین از پنیر خامه ای استفاده کنید. این کار باعث میشه کیک طعم متفاوتی داشته باشه.
14. عسل یا شیره، طعم و شیرینی طبیعی
اضافه کردن عسل یا شیره به کیک باعث میشه کیک طعم و شیرینی طبیعی داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از عسل طبیعی یا شیره خرما استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از عسل یا شیره با کیفیت استفاده کنید تا کیک خوشمزه تر بشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که عسل یا شیره رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، کمی گرم کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی دارچین به عسل یا شیره باعث میشه طعم کیک بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه عسل یا شیره رو به آرومی به مواد کیک اضافه کنید تا گلوله نشه. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه عسل یا شیره ندارین، میتونین از شکر قهوه ای استفاده کنید. این کار باعث میشه کیک طعم متفاوتی داشته باشه.
15. ادویه جات، عطر و طعم خاص
اضافه کردن ادویه جات به کیک باعث میشه کیک عطر و طعم خاصی داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از دارچین، زنجبیل، جوز هندی یا میخک استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از ادویه جات تازه استفاده کنید تا کیک خوشمزه تر بشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که ادویه جات رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، کمی تفت بدید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اضافه کردن کمی فلفل به ادویه جات باعث میشه طعم کیک بهتر بشه. یه نکته دیگه هم اینکه ادویه جات رو به آرومی به مواد کیک اضافه کنید تا کیک خیلی تند نشه. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه ادویه جات ندارین، میتونین از رنده پوست پرتقال استفاده کنید. این کار باعث میشه کیک عطر و طعم خوبی داشته باشه.
16. خاموش کردن فر، زمان مناسب
زمان خاموش کردن فر یکی از مهمترین نکات در پخت کیک هست.نی نی سایتی ها میگن که باید صبر کنید تا کیک کاملا بپزه و بعد فر رو خاموش کنید.بعضی ها هم میگن که بهتره بعد از خاموش کردن فر، در فر رو کمی باز بذارید تا کیک به آرومی سرد بشه.یکی از کاربرا پیشنهاد داده که برای تست پخت کیک، یک خلال دندان رو در مرکز کیک فرو کنید.اگر خلال دندان تمیز بیرون اومد، کیک پخته است.به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اگر کیک شما رویه اش سوخته، میتونید روی کیک رو با فویل بپوشونید و دوباره به فر برگردونید.
یه نکته دیگه هم اینکه بعد از خاموش کردن فر، کیک رو بلافاصله از فر خارج نکنید.
یه کاربر دیگه هم گفته که اگه فر شما خیلی داغ هست، میتونین قبل از خاموش کردن فر، حرارت فر رو کم کنید.این کار باعث میشه کیک نسوزه.
17. خنک کردن کیک، قبل از برش
قبل از برش زدن کیک باید صبر کنید تا کیک کاملا خنک بشه. نی نی سایتی ها میگن که برش زدن کیک داغ باعث میشه کیک خرد بشه. بعضی ها هم میگن که بهتره کیک رو روی توری خنک کننده بذارید تا هوا به خوبی در اطراف کیک جریان داشته باشه. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که اگر عجله دارین، میتونید کیک رو در فریزر بذارید تا سریعتر خنک بشه. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، قبل از برش زدن کیک، چاقو رو در آب گرم فرو کنید. این کار باعث میشه برش های شما صاف و یکدست باشن. یه نکته دیگه هم اینکه اگر کیک شما چسبنده هست، میتونید قبل از برش زدن، روی کیک رو با پودر قند بپاشید. یه کاربر دیگه هم گفته که بهترین زمان برای برش زدن کیک، چند ساعت بعد از پخت هست.
18. نگهداری کیک، حفظ تازگی
برای نگهداری کیک باید اون رو در جای مناسبی قرار بدید تا تازه بمونه.نی نی سایتی ها میگن که بهترین جا برای نگهداری کیک، در ظرف دربسته و در یخچال هست.بعضی ها هم میگن که کیک رو میتونید در دمای اتاق نگهداری کنید، اما کیک زودتر خشک میشه.یکی از کاربرا پیشنهاد داده که قبل از گذاشتن کیک در ظرف، روی کیک رو با کاغذ روغنی بپوشونید.به گفته یکی از نی نی سایتی ها، اگر کیک شما خشک شده، میتونید یک تکه نان داخل ظرف کیک بذارید.نان رطوبت کیک رو جذب میکنه و باعث میشه کیک دوباره نرم بشه.
یه نکته دیگه هم اینکه اگر کیک شما خامه ای هست، حتما باید اون رو در یخچال نگهداری کنید.
یه کاربر دیگه هم گفته که میتونید کیک رو در فریزر نگهداری کنید، اما قبل از سرو، اون رو به مدت چند ساعت در یخچال بذارید تا یخش باز بشه.
19. تزیین کیک، هنر و سلیقه
تزیین کیک یه هنر هست و به سلیقه شما بستگی داره. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از خامه، شکلات، میوه، مغزها یا پودر قند برای تزیین کیک استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از رنگ های خوراکی طبیعی برای تزیین کیک استفاده کنید. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که قبل از تزیین کیک، کیک رو به خوبی خنک کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، برای تزیین کیک از قیف و ماسوره استفاده کنید. این کار باعث میشه تزیینات شما حرفه ای تر به نظر برسن. یه نکته دیگه هم اینکه قبل از تزیین کیک، طرح مورد نظر خودتون رو روی کاغذ بکشید. یه کاربر دیگه هم گفته که اگه وقت کافی ندارین، میتونین کیک رو با پودر قند و میوه های تازه تزیین کنید. این کار خیلی ساده و زیبا هست.
20. کیک رژیمی، لذت بدون عذاب وجدان
اگر رژیم دارین، میتونید کیک رژیمی بپزید. نی نی سایتی ها میگن که میتونید از شکر کم کالری، آرد سبوس دار، روغن کم چرب یا میوه های کم کالری برای پخت کیک رژیمی استفاده کنید. بعضی ها هم میگن که بهتره از تخم مرغ کمتری در کیک رژیمی استفاده کنید. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که به جای روغن، از پوره سیب یا ماست استفاده کنید. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، میتونید از استویا به عنوان جایگزین شکر استفاده کنید. یه نکته دیگه هم اینکه کیک رژیمی رو در مقدار کمتری بخورید. یه کاربر دیگه هم گفته که میتونین از دستور پخت های کیک رژیمی در اینترنت استفاده کنید. این دستور پخت ها به شما کمک میکنن تا یه کیک خوشمزه و کم کالری بپزید.
21. نکات ایمنی، پخت بی خطر
هنگام پخت کیک باید نکات ایمنی رو رعایت کنید تا پخت بی خطری داشته باشید. نی نی سایتی ها میگن که باید از دستکش فر استفاده کنید تا دستتون نسوزه. بعضی ها هم میگن که باید مراقب باشید که مواد کیک روی زمین نریزه تا کسی سر نخوره. یکی از کاربرا پیشنهاد داده که قبل از روشن کردن فر، مطمئن بشید که هیچ چیز قابل اشتعالی داخل فر نیست. به گفته یکی از نی نی سایتی ها، بعد از پخت کیک، فر رو خاموش کنید و از برق بکشید. یه نکته دیگه هم اینکه اگر در آشپزخانه بچه دارید، مراقب باشید که به فر نزدیک نشه. یه کاربر دیگه هم گفته که قبل از پخت کیک، تمام مواد لازم رو آماده کنید تا دیگه نیاز نباشه در حین پخت دنبال مواد بگردید. این کار باعث میشه پخت شما سریعتر و ایمن تر انجام بشه.






